Setulus Setia Seindah Nama

Setulus Setia Seindah Nama Betapa Rasulullah S.a.w Setia Pada Khadijah, Tiada Seorang Pun Yang Mampu Mencapai Takhta At Thirah Dalam Hati Baginda S.a.w Tidak Juga Aisyah Isteri Yang Dicintainya Rasulullah S.a.w Setia Kepada Semua Isteri Baginda, Mengasihi Setiap Seorang Dengan Nilai Masing Masing Setulus Setia Seindah Nama Penulis Siti Hazneza Abdul HamidTerbitan Pustaka Yamien Sdn bhdRM19.90332 mukasuratSemasa saya membaca novel ni adik tegur tengok macam buku motivasi haha. well, never judge a book by it s cover Masa tengok buku ni kali pertama, nampak saja nama penulisnya, saya tak berfikir 2 kali utk memiliki novel ni Siti Hazneza Abdul Hamed Nama tu sudah cukup kuat di mata saya Bagi saya sentuhannya karyanya cukup berkesan dan ada identiti tersendiri Ciri2 Islamiyah sent Setulus Setia Seindah Nama Penulis Siti Hazneza Abdul HamidTerbitan Pustaka Yamien Sdn bhdRM19.90332 mukasuratSemasa saya membaca novel ni adik tegur tengok macam buku motivasi haha. well, never judge a book by it s cover Masa tengok buku ni kali pertama, nampak saja nama penulisnya, saya tak berfikir 2 kali utk memiliki novel ni Sit
Konsep perkahwinan bertunjangkan surah hadis dijadikan teras dalam novel ini Di samping itu perkahwinan junjungan besar Rasulullah s.a.w dengan isteri isterinya wajar dijadikan contoh ikutan muslimin muslimat.Sebagaimana karya terbaru Siti Hazneza bersama penerbit Pustaka Yamien ini berkisar tentang perkara jodoh yang menjadi titik permulaan Jodoh yang cuba diatur oleh Hakeem untuk kakaknya Nazneen melalui agensi mencari jodoh yang diterajui oleh Bushra Walau bagaimanapun bukan Konsep perkahwinan bertunjangkan surah hadis dijadikan teras dalam novel in
Rasulullah itu qudwatun hasanah, model terbaik Maka sistem setia bagindalah yang paling baik Betapa setia pada Khadijah, tidak ada mana mana isteri baginda yang mampu mencapai tahta Khadijah dalam hati Rasulullah Tidak juga Aisyah isteri Rasulullah yang dicintai oleh baginda Rasulullah setia pada semua isteri baginda, mengasihi setiap seorang dengan nilai masing masing Nazneen Ilyasa , nama yang sungguh indah didengar Ketika membaca novel ini, aku dapat membayangkan bagaimana cantiknya diRasulullah itu qudwatun hasanah, model terbaik Maka sistem setia bagindalah yang paling baik Betapa setia pada Khadijah, tidak ada mana mana isteri baginda yang mampu mencapai tahta Khadijah dalam hati Rasulullah Tidak juga Aisyah isteri Rasulullah yang dicintai oleh baginda Rasulullah setia pada semua isteri baginda, mengasihi setiap seorang dengan nilai masing masing Nazneen Ilyasa , nama yang sungguh indah didengar Ketika membaca novel ini, aku dapat membayangkan bagaimana canti
Sekali pandang, nampak seperti biasa biasa.Namun isinya, mampu melekat kemas di ingatan.Seperti mana saya membacanya kira kira 7 tahun yang dulu Kini saya kembali menghayati halaman demi halaman buku ini yang menghan
tak mengecewakan.novel pertama selepas memburu Hlovate writer. Sebuah buku yg menarik Banyak ilmu yg boleh diperolehi Gaya penulisan yg menarik Lain dari biasa.Cuma jalan cerita agak mendatar Dan boleh dijangka apa kesudahannya.. it s a nice novel that potrays good examples

[Reading] ➸ Setulus Setia Seindah Nama  ➮ Siti Hazneza Abdul Hamid – Rarefishingbooks.co.uk
  • Paperback
  • 332 pages
  • Setulus Setia Seindah Nama
  • Siti Hazneza Abdul Hamid
  • Malay
  • 08 March 2018
  • 9833446507 Edition Language Malay Other Editions None found All Editions